Darren Bent mogelijk niet naar EK

0

Darren Bent moet vrezen voor het EK. Het Engelse elftal zal het komende zomer waarschijnlijk zonder Bent moeten stellen. De speler raakte zaterdag geblesseerd aan zijn band van de linkerenkel.

De aanvaller van Aston Villa raakte tijdens het duel met Wigan Athletic geblesseerd en werd vroegtijdig van het veld gehaald. Maandag bleek dat hij een band in zijn enkel gescheurd heeft. Eind mei zal Aston Villa pas weer kunnen beschikken over de speler. Een week later gaat het EK in Polen en Oekraïne al van start.

 

Maandag bracht de Engelse club naar buiten dat de speler door een Engelse enkelspecialist is onderzocht. ”Hij staat 12 weken buitenspel. Hij komt dit seizoen waarschijnlijk niet in actie. Over een week wordt Darren verder onderzocht om te kijken of er een operatie noodzakelijk is”, aldus de specialist.

 

Hierdoor komt Engeland in de problemen in de aanval. Door de schorsing van Wayne Rooney mist hij de eerste twee duels van het EK en mogelijk moeten de Engelsen het ook stellen zonder Bent.

Share.

Laat een reactie achter