Alle interlanddoelpunten rechtstreeks op je mobiel

0

Het WK van 2022 is niet eens zo héél lang geleden en het Vrouwen WK is pas nét afgerond, maar toch zijn het komende EK en WK alweer dichterbij dan je misschien denkt. In september staan er belangrijke EK kwalificatie wedstrijden op de planning en ook het WK 2026 komt steeds meer in het nieuws.

Wanneer jij het Nederlands Elftal of andere nationale teams in de kwalificatiegroepen en op de eindtoernooien wilt volgen, wil je natuurlijk ook alles weten. Met Flashscore kan dat. Van elk interlanddoelpunt kun je binnen tien seconden een notificatie krijgen via de app. Volg je favoriete land of toernooi in binnen- of buitenland overal en op elk moment.

Ook vele historische uitslagen en standen uit alle voorgaande eindtoernooien, zoals een EK, het WK en de UEFA Nations League, zijn te vinden in de app en op de website van Flashscore.nl, waar ook favoriete competities, clubs en spelers kunnen worden ingevoerd.

En wat te denken van het EK voetbal dat in 2024 in Duitsland wordt gehouden? Of het WK van 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten? Welke landen kwalificeren zich voor het eindtoernooi en wie kan Italië als Europees kampioen van de troon stoten?

Op zoek naar die ene goalgetter van Nederland op het EK van 1988? Alles is terug te vinden in de historische sectie en via de head-to-head-optie onder alle actuele wedstrijden. Zo ben je in een paar klikken bij het spelerspaspoort van tienduizenden profvoetballers en duizenden wedstrijden in honderden competities van over de hele wereld.

Voor elke profwedstrijd worden statistieken bijgehouden op het gebied van balbezit, schoten op doel, corners, expected goals (xG), beoordelingen van individuele spelers (ratings) en nog veel meer. Kortom, alles wat een voetballiefhebber nodig heeft. Flashscore heeft een voorbeschouwing voor elke interlandwedstrijd van Nederland en de actuele en uitgebreide nieuwssectie biedt meer analyses en achtergrondinformatie.

Share.

Laat een reactie achter