Capello valt af als kandidaat bij Inter

0

Fabio Capello blijft de bondscoach van Engeland tot Euro-2012. Dat maakte de Italiaan gisteravond zelf bekend. Daarmee maakte hijzelf een einde aan de speculaties over een mogelijk vertrek naar Inter.

Capello wordt door de Engelse bond aan het lucratieve contract gehouden, dat hem voor de komende twee jaar verbindt met de FA als bondscoach. De Italiaan maakte er zelf overigens geen probleem van. Inter moet dus op zoek naar een alternatief. De naam van Guus Hiddink zingt al sinds het aangekondigde vertrek van Mourinho rond in Milaan, maar ook die coach lijkt zich niet vrij te kunnen maken.

Rafa Benitez van Liverpool wordt nu als een redelijk alternatief gezien. Sinisa Mihajlovic heeft al een mondeling akkoord om naar Fiorentina te gaan, maar mag tot woensdag deze afspraak breken voor een deal met zijn oude club Inter. De tijd begint nu wel te dringen en Fiorentina eist duidelijkheid.

 

De club uit Florence heeft een officiële klacht ingediend bij de Italiaanse bond, omdat die achter de rug van de clubleiding contact zocht met trainer Cesare Prandelli om bondscoach te worden. Voorzitter Della Valle meent dat de bond tenminste toestemming aan hem had moeten vragen om met de trainer te praten.

Share.

Laat een reactie achter