Balotelli op het matje geroepen

0

Mario Balotelli is door zijn coach op het matje geroepen. Dinsdagmiddag tijdens de training werd hij door Cesare Prandelli toegesproken over zijn gedrag tijdens de EK-wedstrijd met Ierland.

Balotelli moest op de bank beginnen van Prandelli, nadat hij de eerdere twee groepswedstrijden wel in de basis stond. Balotelli was hier niet van gediend en liet dit ook merken na het maken van zijn doelpunt. Balotelli maakte een voorzet prachtig af door met een halve omhaal de 2-0 binnen te schieten.

 

Na het maken van zijn doelpunt zag de speler van Manchester City geen reden tot juichen. Hij liep provocerend weg en maakte met handgebaren duidelijk naar de bank dat ze hem weer konden wisselen. Verder leek de nummer 9 van Italië nog een aantal dingen te roepen, maar zijn teamgenoot  Bonucci wist met zijn hand de mondgebaren van Balotelli onzichtbaar te maken voor de camera’s.

 

Prandelli was niet blij met het gedrag van zijn ‘Enfant Terrible’, waardoor hij op de training met de spits een gesprek aanging. ”Balotelli moet leren met kritiek om te gaan, zeker als hij een kampioen wil worde”, aldus Prandelli, die Balotelli de eerste twee groepswedstrijden nog in het basisteam opnam. ”Niemand wil Balotelli kwaad doen. Dat moet hij gaan inzien.”

 

Trainer Prandelli roept Mario Balotelli tot de orde

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter