Zorgen om Rooney

0

Manchester United en Engeland houden het hart vast. Wayne Rooney liep in de slotfase van de wedstrijd tegen Bayern München (2-1) een enkelblessure op na een confrontatie met Mario Gomez.

De Engelse international, die dit seizoen al 34 keer scoorde voor de Mancunians, strompelde van het veld in de Allianz Arena.

Dat leverde zorgelijke gezichten op bij de technische staf en de supporters. Hoewel de ernst nog niet vaststaat, moesten velen toch denken aan de aanloop maar het WK van 2006.

Ook toen raakte Rooney geblesseerd aan een enkel. Hij herstelde weliswaar op tijd maar kon tijdens het toernooi in Duitsland geen moment excelleren.

”Hij kreeg een trap tegen de enkel. We zullen woensdag zien wat de schade is. Ik kan alleen hopen dat het meevalt”, zei trainer Alex Ferguson. ”Onze medische staf heeft zich onmiddellijk over hem ontfermd.”

Na dat eerste onderzoek was de Schot iets vrolijker gestemd. ”Het lijkt niet al te ernstig. Of Rooney mee kan doen tegen Chelsea dat moeten we afwachten. Daarover kan ik nu nog niets zeggen.”

Share.

Laat een reactie achter