WK: Beste spelers WK 2014

0

Tijdens het WK van 2014 zullen we veel wereldsterren in actie gaan zien. De Braziliaanse krant Valor maakte een overzicht van de meest waardevolle teams en spelers tijdens het WK, oftewel de beste spelers van het WK 2014 op een rij!

De spelers zijn beoordeeld op maar liefst 77 aspecten, variërend van leeftijd tot technische kwaliteiten en van marketing tot commercieel potentieel. Op 7 mei zal de lijst opnieuw gepubliceerd worden, uitgaande van de datum dat de WK-selecties bekend gemaakt worden.

 

Het elftal van Spanje komt het beste uit het onderzoek met een geschatte waarde van 486 miljoen euro. Argentinië en Brazilië volgend op de voet met een waarde van respectievelijk 474 en 470 miljoen euro. Met een waarde van 32 miljoen euro is Honduras de minst waardevolle ploeg op het WK.

 

Volgens de Braziliaanse krant is de selectie van Oranje 180 miljoen euro waard. Met 38 miljoen euro is Robin van Persie meer dan een vijfde van het totale teamwaarde van Oranje. De Belgische selectie heeft een waarde van ongeveer 340 miljoen euro. 

 

 

Share.

Laat een reactie achter