Wij zijn ff Bellug shirt kopen?

0

Het shirt ‘Wij zijn ff Bellug’ online kopen? Dit bekende shirt gaat nu al viral en is hét ideale EK shirt voor de Oranje supporter deze zomer! Gemaakt door Harry Vermeegen met het bijpassende nummer ‘wij zijn ff Bellug’!

Het ‘wij zijn ff Bellug’ t-shirt is nu online te koop en al bijna uitverkocht. Iedereen wil de komende zomer supporteren voor de Rode Duivels, aangezien onze jongens in Oranje niet mee mogen doen aan het EK 2016 in Frankrijk. Hierdoor heeft Harry Vermeegen een EK lied geschreven speciaal om België aan te moedigen. Daarnaast heeft hij als troost voor de Nederlandse supporters een shirt laten maken met de tekst ‘ik ben ff bellug’ erop. Deze is online te koop en daarmee kun je laten zien dat JIJ deze zomer voor België bent!

 

Wij zijn ff Bellug shirt online kopen?

Het shirt gaat als zoete broodjes over de internettoonbanken. Het lijkt er dan ook op dat het nog moeilijk is om een shirt te bemachtigen, maar online kunt u het t-shirt nog wel bestellen. Bekijk daarom dus even de webshops online om het EK shirt te bestellen & juich mee voor de Rode Duivels deze zomer. Aan Harry Vermeegen zal het in ieder geval niet liggen, die met zijn shirt ook een nummer geschreven heeft dat waarschijnlijk de hitlijsten gaat bestormen deze zomer! Ondanks dat we niet mee mogen doen, denken we dat het een geweldig EK gaat worden met dit ‘Wij zijn ff Bellug’ voetbalshirt! 

Share.

Laat een reactie achter