Wedstrijd van de Week: FC Twente – AZ

0

Voor de wedstrijd van de week is deze keer gekozen voor de zaterdagavondwedstrijd FC Twente – AZ. Beide ploegen begonnen met een zege. AZ won knap van PSV en Twente wist NAC Breda te verslaan.

Wedstrijd van de Week:   

 

FC Twente – AZ

Datum: Zaterdag 13 augustus 2011, 18.45 uur

Locatie: Grolsch Veste

Verwachte toeschouwers:  24800    

 

 

Stadionverbouwing

FC Twente zal zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen spelen, maar heeft niet de beschikking over de gehele capaciteit van het stadion. Na een vreselijk ongeluk is een deel van het stadion niet bruikbaar, maar na veel werkzaamheden is er toch voor 24800 toeschouwers een plaats.    

 

 

Opstellingen:   

 

FC Twente:

De vermoedelijke opstelling van FC Twente is als volgt:  

 

Boschker

Cornelisse, Wisgerhof, Bengtsson, Tiendalli

Brama, Janssen, De Jong

Ruiz, Janko, Berghuis.   

 

 

AZ:

De vermoedelijke opstelling van FC Twente is als volgt:  

 

Esteban

Marcellis, Moiander, Viergever, Poulsen

Falkenburg, Martens, Elm

Benschop, Boymans, Holman.    

 

 

Opvallende spelers:   

 

Bryan Ruiz:

Ruiz is natuurlijk het talent bij FC Twente. De man uit Costa Rica was al belangrijk in de gewonnen Johan Cruijff-schaal en dat is ook de buitenlandse clubs niet onopgemerkt gebleven. De aanvaller van FC Twente staat in de belangstelling van Arsenal en Tottenham Hotspur. Hij is vooral gevaarlijk rond de zestien en hij zal Esteban het behoorlijk moeilijk maken. Esteban weet soms de bal op een gevaarlijke manier weg te stompen waar Twente gebruik van kan maken.   

 

Martens:

Martens was vorige week de man die AZ naar de overwinning leidde. De 3-1 gewonnen wedstrijd op PSV, waarin hij een prachtig doelpunt scoorde, was mede doordat hij van alle kanten het gevaar in de aanvallen van AZ wist te houden. Ook in deze belangrijke wedstrijd zal Martens laten zien wat hij waard is.  

Share.

Laat een reactie achter