Voorbeschouwing Nederland – Turkije

0

Nederland neemt het deze zaterdag op tegen Turkije in de EK-kwalificatie voor het Europees kampioenschap van 2016. Oranje moet flink aan de bak, aangezien maar 2 van de 4 wedstrijden werden gewonnen.

Voorbeschouwing

Het Nederlands elftal bezit momenteel een derde plek in group A van de kwalificatie. Waar Oranje het de afgelopen 10 jaar altijd goed deed in de kwalificatie, werd er deze keer gestart met een 2-1 verlies van Tsjechië. Vervolgens werd er wel met 3-1 gewonnen van Kazachstan, maar zorgde IJsland voor een harde klap in het gezicht van Hiddink en co. Oranje werd simpel met 2-0 opzij gezet.

 

Op 16 november 2014 rechtte Oranje de rug en werd er met 6-0 gewonnen van Letland. De mannen van Hiddink hopen deze positieve spiraal voort te zetten naar de volgende wedstrijd, namelijk zaterdag tegen Turkije.

 

Infographic Nederland – Turkije

Voor deze wedstrijd heeft Voetbaluitslagen.nl een infographic gemaakt waarin de eerdere confrontaties tussen Nederland en Turkije weergegeven worden. Wilt u meer info over voetbal uitslagen van de EK kwalificatie of de Eredivisie, surf dan naar hun website!

 

Permalink voor ingesloten afbeelding 

Share.

Laat een reactie achter