Voorbeschouwing Italie – Engeland

0

Italië en Engeland nemen het 31 maart 2015 in een vriendschappelijke ontmoeting tegen elkaar op. Benieuwd naar statistieken in een prachtige infographic? Bekijk hem hier!

De wedstrijd tussen beide partijen zal gespeeld worden in het Juventus stadion in Turijn. Om 20.45 uur zullen de twee grootmachten tegenover elkaar staan in een bijzondere ontmoeting. Deze wedstrijd wordt namelijk al sinds 1933 gespeeld. 25 keer eerder stonden Italië en Engeland tegenover elkaar, waarin 10 keer de Italianen te sterk waren. Engeland wist 8 keer beslag te leggen op de titel, tegenover 7 gelijke spelen. 
 

 

Embedded image permalink

 

De laatste keer dat de ploegen tegenover elkaar stonden was tijdens het WK van afgelopen zomer. Italië won in de groepsfase met 2-1 van de Engelsen, waardoor zij direct uitgeschakeld werden in de groepsfase.  Met Wayne Rooney al aanvoerder en sterkhouder van het team zijn de Engelsen gebrand op een revanche. Wilt u de wedstrijd online volgen en de football scoresonline bekijken? Dan kunt u het beste de website van Livefootball.co.uk bezoeken.
 
Share.

Laat een reactie achter