Verslag Oranje-training

0

Verslaggever Mark de Groot was aanwezig bij de training van het Nederlands Elftal. Bekijk hier exclusieve beelden en breaking news!

Maduro en v. Bommel verlaten veld vroegtijdig met blessure.

 

Het Nederlands elftal trainde vanmorgen op het complex van de Katwijkse club Quick Boys. De training duurde ongeveer een uur. De training bestond uit wat loopoefeningen en positie spelletjes. Daarnaast werd er ook een partij vorm gedaan, daarin vielen Maduro en van Bommel uit en raakte Boularouz lichtgeblesseerd. Khalid Boularouz kon later gewoon weer meedoen maar deed achteraf wat extra oefeningen. Bij Maduro zag het er vrij ernstig uit en kon ook zeker niet verder, of hij vrijdagavond mee kan doen is nog onzeker. Van Bommel leek er iets beter aan toe al ging hij ook vroeg naar binnen met een zwaar gezicht.

 

Arjen Robben trainde apart van de groep, hij deed wat loop oefeningen en ging na zo’n 20 minuten weer naar binnen. Aan van Persie was duidelijk te zien dat hij goed in zijn vel zat ondanks alle slechte resultaten met Arsenal, zijn passes waren van hoge kwaliteit en de buitenkant van de schoen werd niet gemeden.

 

 

blessure maduro.jpg

Mark de Groot – VoetbalOnline

 

Share.

Laat een reactie achter