Van Marwijk verbiedt twitteren

0

De voetballers van het Nederlands elftal mogen van Bert van Marwijk niet meer twitteren. De bondscoach van Oranje nam woensdag deze beslissing nadat er een filmpje op internet was verschenen.

Eljero Elia schold iemand uit voor ,,kanker-Marokkaan”, terwijl hij met enkele ploeggenoten een computerspelletje aan het spelen was.

Een woordvoerder van het Nederlands elftal benadrukt dat Elia geen ploeggenoot, maar een boezemvriend uitschold. ,,Maar hij heeft wel ongelooflijk veel spijt. Hij baalt enorm van dit voorval en wil aan iedereen zijn excuses maken. We hebben voor aanvang van het WK besloten om twitteren niet te verbieden. Zoiets hoort nu eenmaal bij de moderne tijd. Maar Elia heeft laten zien dat hij niet met dit medium om kan gaan. Daarom is er nu besloten om helemaal niet meer te twitteren.”

,,We mogen niet meer twitteren, dus ik stop er nu mee. Ik spreek jullie na het WK, sorry”, meldde Gregory van der Wiel op zijn beurt over het besluit. De verdediger was één van de actiefste gebruikers van Twitter in Oranje. Elia sloot zich aan: ,,Eljero is offline, veel twitplezier.”

Share.

Laat een reactie achter