Van Marwijk boos op Beyern

0

Bert van Marwijk heeft zijn woede geuit op de Duitse voetbalclub Bayern München, de club waar onder andere Arjen Robben voetbalt. Door de blessure van Robben en de hierop volgende operatie, zijn er opnieuw conflicten.

Robben liep al tijden rond met een blessure waarvan hij neit wist wat het was. Nu de clubarts constanteerde dat Robben een liesbreukblessure opgelopen heeft, werd hij direct geoppereerd. De komende tien dagen moet de aanvaller rust houden en daarna zal de hij weer volop mee kunnen doen. Zelf was de voormalig buitenspeler van onder andere PSV erg blij dat er eindelijk werd vastgesteld wat zijn blessure is, maar zijn club dacht hier anders over..

 

”We hebben Robben de afgelopen dagen niet hard laten trainen in verband met zijn blessure. Onze arts heeft de juiste diagnose gesteld en heeft op een correcte manier gehandeld. Dat Bayern nu zegt dat hij hem te hard hebben laten trainen en ons de schuld in de schoenen schuift, daar erger ik me kapot aan. Ik ben helemaal klaar met ze.”

Share.

Laat een reactie achter