Van der Vaart en Babel trainen aangepast

0

Rafael van der Vaart heeft woensdag de groepstraining van het Nederlands elftal nog niet hervat. De aanvallende middenvelder van Real Madrid verscheen rond 11.45 uur wel op het speelveld van de Wits University in Johannesburg.

Hij oefende echter net als Ryan Babel apart. Van der Vaart liep zondag tijdens de training een kuitblessure op. Hij miste de achtste finale tegen Slowakije (2-1), maar verwacht dat hij vrijdag inzetbaar is voor de kwartfinale tegen Brazilië.

Het is onduidelijk of bondscoach Bert van Marwijk dan een beroep op hem doet. Tijdens het duel met Slowakije vormden Robin van Persie, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Dirk Kuijt het aanvallende kwartet van Oranje.

Van Marwijk staat woensdag geen journalisten en supporters toe bij de training. Cameraploegen en fotografen proberen de oefensessie vanuit flats naast het speelveld te filmen.

De spelers van het Nederlands elftal beseften al snel dat ze werden gevolgd. Ze zwaaiden voor het begin van de training met z’n allen naar de journalisten.

Share.

Laat een reactie achter