Van der Sar krijgt mooie afsluiting

0

Edwin van der Sar krijgt op 3 augustus een geweldige afsluiting van natuurlijk een imposante carrière. In de Arena zullen er drie wedsrijden gespeeld worden ter ere van de keeper.

De doelman van onder andere Ajax, Fulham, Juventus en Manchester United kan gaan genieten van drie wedstrijden die na elkaar gespeeld worden. Als eerste zal de D1 van Ajax tegen de leeftijdsgenoten van Manchester United voetballen, waarbij onder andere de zoon van de legendarische keeper mee zal spelen.

 

De tweede wedstrijd is die van het Ajax van 1995, onder leiding van Louis van Gaal, die het op zullen nemen tegen het Nederlands Elftal van 1998 waar Guus Hiddink aan het roer zal stan. Marc Overmars en Jari Litmanen zullen meespelen en ook Frank de Boer, Wim Jonk, Frank Rijkaard en Patrick Kluivert hebben gemeld mee te willen voetballen.

 

Als laatste duel zal het huidige Ajax het opnemen tegen het Dream Team Van der Sar waarin in ieder geval Alessandro Del Piero, Paul Scholes en Ryan Giggs aan de aftrap zullen staan om de legendarische goalie een memorabel afscheid te bezorgen.

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter