Ultiem zomergevoel met de oranje zonnebril!

0

Steun oranje deze zomer met een van deze prachtige zonnebrillen! De komende weken staan geheel in het teken van de sport en van onze helden. Het beloven een aantal feestelijke weken te worden en dan mag een goede zonnebril natuurlijk niet ontbreken!

Met het EK in het vooruitzicht gaan we een prachtige sportzomer tegemoet. Niet alleen het EK in Polen en Oekraïne, maar ook de Olympische Spelen in Londen belooft een geweldig evenement te worden waarin onze helden op zoek gaan naar maar 1 ding: Het goud! Als afsluiter van de zomer mogen de Nederlandse wielrenners het in de Tour de France gaan proberen ons land in een sportief daglicht te zetten.
 
Oranje zonnebrillen

 

Iedereen heeft natuurlijk zijn outfit al klaar liggen, maar 1 ding ontbreekt daar nog aan: een goede zonnebril. Op www.zonnebrillen.com kun je alle collecties van alle goede merken vinden. Voor jou is er speciaal voor het EK een goede collectie samengesteld van verschillende oranje zonnebrillen.
De EK-collectie kun je vinden op: http://www.zonnebrillen.com/oranje-zonnebrillen. surf snel naar de site en zoek de zonnebril uit die bij jouw oranje-outfit past om het Oranje-gevoel compleet te maken.

           EK zonnebrillen

Share.

Laat een reactie achter