Torres niet naar het EK 2016

0

Fernando Torres kreeg deze week slecht nieuws te horen. Deze zomer kan hij het EK gaan bekijken vanaf de zetel in de huiskamer. De spits van Atletico Madrid werd namelijk niet opgeroepen en opgenomen in de voorselectie van het Spaanse nationale elftal.

Dit houdt in dat we de voormalig successpits van Liverpool niet zien schitteren deze zomer in Frankrijk. Hoe reageerde hij hier zelf op?!
"Ik ben niet met het EK bezig", zegt Torres in Spaanse media. "Ik moet binnenkort de belangrijkste wedstrijd van mijn leven spelen." Torres staat met Atlético Madrid namelijk in de Champions League-finale tegen Real Madrid. De spits won deze prijs al eens met Chelsea, maar hij heeft altijd aangegeven dat hij heel graag een hoofdprijs wil pakken met zijn Atlético.
"We krijgen nu een kans die je niet vaak krijgt bij deze club", vervolgt Torres. "De groei van deze club, om twee finales in drie jaar te bereiken, is ongelooflijk. Maar we staan nu voor een nieuw hoofdstuk in de historie. Het is tijd dat we daar een happy end bij schrijven."
 
Meer informatie over het EK en trends? Bekijk ze hier! 
Share.

Laat een reactie achter