Toekomst Van der Sar onzeker

0

Annemarie, de vrouw van doelman Edwin van der Sar, is getroffen door een hersenbloeding. Ze is direct opgenomen in een ziekenhuis in de omgeving van Noordwijk. Ze verblijft nog altijd in het ziekenhuis, maar maakt het naar omstandigheden redelijk.

De kans op een terugkeer van Edwin van der Sar in het Nederlands elftal is klein geworden nadat zijn vrouw getroffen is door een hersenbloeding.

Van der Sar verblijft al dagen aan het bed van zijn vrouw Annemarie. Vorige week woensdag werd ze in Nederland opgenomen. Hoe ernstig de gevolgen zullen zijn voor de echtgenote van de doelman van Manchester United is nog onbekend.

Manager Sir Alex Ferguson is inmiddels op de hoogte van de situatie van zijn doelman. Hij wilde hier echter geen commentaar op geven.

Ferguson zou graag zien dat de 39-jarige doelman zijn contract nog met een jaar verlengd. Ook Van der Sar zou volgens berichten wel oren hebben naar nog een jaar onder de lat bij Manchester United. Door de privé-zorgen van Van der Sar is zijn toekomst in het voetbal nu onzeker geworden.

Share.

Laat een reactie achter