Tevez niet naar WK, maar naar Disneyland

0

Carlos Tevez zal komende zomer waarschijnlijk niet in Brazilië te bewonderen zijn, maar in Parijs. De doelpuntrijke spits van Juventus komt niet voor in de plannen van de Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella.

Tegenover de Italiaanse media heeft Tevez laten weten dat hij niet van plan is om de wedstrijden van Argentinië via de televisie te volgen. "Nee, ik denk niet dat ik de duels van Argentinië ga kijken", zegt de aanvaller tegen. "Ik ben van plan om met mijn vrouw en kinderen naar Disneyland te gaan."

 

Tevez is niet kwaad op Sabella voor het feit dat hij niet wordt opgeroepen. "Toen ik bij Corinthians speelde, had ik een uitstekende relatie met hem. We hadden nooit problemen en er was altijd wederzijds respect. Iedereen vraagt me waarom ik geen international meer ben. Maar die vraag kan ik niet beantwoorden, want dat zou niet respectvol zijn. Dingen gaan nou eenmaal zoals ze gaan. Ik denk dat de bondscoach gewoon tevreden is over de spelers met wie hij kwalificatie heeft afgedwongen en als hij wint, zal iedereen hem dankbaar zijn voor zijn keuzes." 

Share.

Laat een reactie achter