SUAREZ BETUIGT SPIJT VIA TWITTER

0

Luis Suárez heeft spijt betuigd van zijn bijtincident in de WK-wedstrijd tegen Italië. De Uruguayaan werd zwaar gestraft voor zijn actie, maar ontkende tot gisteren dat het met opzet was. Via Twitter toonde hij vandaag berouw.

"Na enkele dagen thuis te zijn geweest met mijn familie, heb ik de kans gekregen om tot rust te komen en terug te kijken op de gebeurtenissen tijdens Italië – Uruguay op 24 juni 2014", meldt Suárez.
"Los van de uitschakeling en de tegensprekende berichten van de afgelopen dagen, die zijn gedaan zonder de bedoeling te hebben het goede spel van mijn nationale team te beïnvloeden, is het een feit dat mijn collega Giorgio Chiellini de fysieke gevolgen heeft ervaren van een beet, die hij opliep in een botsing met mij."
De Uruguayaan komt terug op zijn eerdere uitlatingen, waarbij hij weigerde zijn excuses aan te bieden. "Daarom betuig ik spijt voor wat gebeurde en bied ik mijn excuses aan aan Giorgio Chiellini en de hele voetbalfamilie. Naar het hele publiek zweer ik dat er nooit meer een soortgelijk incident zal plaatsvinden."
Share.

Laat een reactie achter