Spanje kijkt niet naar speelstijl Oranje

0

”Wij gaan ons niet aanpassen”, aldus de Spaanse middenvelder Sergio Busquets over de speelstijl van Spanje tegen Nederland. De speler van Barcelona blikte vooruit op het duel van aankomende vrijdag.

"Nederland is een sterk elftal. Het zal een moeilijke wedstrijd worden. Hun selectie is heel sterk. We zijn nu aan het werk met maar één doel: de wedstrijd winnen", aldus de verdediger van Real Madrid, die al weet hoe de regerend Europees- en wereldkampioen vrijdag als winnaar van het veld stapt. "We moeten ons focussen op ons eigen spel, dat zo succesvol is geweest. We gaan het niet veranderen."
Middenvelder Sergio Busquets verwacht een compleet andere wedstrijd dan vier jaar geleden, toen Spanje Nederland versloeg in de finale van het vorige WK. "Wij hebben bijna dezelfde spelers met dezelfde trainer, speelwijze en spelfilosofie. Oranje heeft de meeste veranderingen ondergaan. Er zijn veel nieuwe verdedigers toegevoegd, de trainer is iemand anders en ze spelen ook in een ander systeem dan voorheen. Met vijf verdedigers en meer op de counter. Wij gaan ons niet aanpassen."
Share.

Laat een reactie achter