Spanje in blessuretijd langs Saoedi-Arabië

0

Spanje heeft de eerste oefenwedstrijd op weg naar Zuid Afrika met zeer veel moeite gewonnen van Saoedi-Arabië. Het werd een 3-2-zege voor de Europees kampioen dankzij een doelpunt van Llorente in de 92e minuut.

De Saoedi’s, die voor het eerst sinds 1986 ontbreken op het WK, begonnen sterk en profiteerden van een blunder van Iker Casillas. De doelman van Real verkeek zich in de 17e minuut op een voorzet en werd verrast door Hawsawi. David Villa maakte een kwartier later gelijk. Na een uur zette Xabi Alonso de Spaanse ploeg op voorsprong, maar vreemd genoeg bracht dit niet de rust bij de titelfavoriet. Een kwartier later scoorde Sahlawi tegen. De stand 2-2 leek de uitslag te worden, totdat Joseba Llorente voor de winnende goal zorgde.