Spanje buigt 2-0-achterstand om in winst

0

Spanje blijft de toonaangevende nationale ploeg van Europa. De ploeg is sinds de nederlaag tegen Team USA op de Confederations Cup niet meer bezig met recordreeksen, maar blijft wel winnen. Gisteren werd Macedonië verslagen met 3-2.

In Skopje leek de ploeg van Del Bosque opnieuw tegen een zeperd op te lopen. De internationals leken midden in de voorbereidingen van de clubs op het komende seizoen nauwelijks gemotiveerd. Goran Pandev scoorde in de 8e minuut en bracht de stand in de 33e minuut zelfs op 2-0. De spits van Lazio zorgde voor een stunt in de maak.

Maar na de pauze was een vloedgolf van zes minuten voldoende voor de kampioen van Europa om die achterstand om te draaien. Torres, Piqué en Riera zorgden voor de treffers tussen de 51e en 56e minuut. Spanje won dus een lastige vriendschappelijke wedstrijd.