Spanje blijft winnen; Chiellini scoort

0

Spanje heeft zijn Europese zegereeks weer verlengd met een ruime zege. Dit keer werd de uitwedstrijd bij Oostenrijk met 5-1 gewonnen. Italië versloeg Zweden dankzij een treffer van Chiellini, die zaterdag nog Van Persie blesseerde.

De Spaanse ploeg toonde in Wenen, waar anderhalf jaar geleden de Europese titel werd behaald, vormbehoud met een vrij eenvoudige zege van 5-1. Toch kwam Oostenrijk nog wel aan de leiding door een goal van Jantschner in de zevende minuut. Maar een kwartier daarna had Spanje alweer het lek boven met treffers van Fabregas en Villa. De Valenciaan scoorde op slag van rust nog een keer. Tussen de twee treffers van de topschutter werd Pehlivan bij de thuisploeg van het veld gezonden. Na de pauze bouwden Guïza en Pablo Hernandez de score in het eerste kwartier uit.

De Italianen speelden in Cesena tegen Zweden en maakten weer een fletse indruk. Uiteindelijk werd het 1-0 door een kopbal van Chiellini, die een zeer actieve indruk maakte en bijna nog een tweede keer scoorde.

Share.

Laat een reactie achter