Sneijder: ”Ik ben niet kapot te krijgen!”

0

Klaas-Jan Huntelaar en Wesley Sneijder speelden samen 196 interlands voor het Nederlands elftal. De spits van Schalke 04 en de middenvelder van Galatasaray gelden bij het Nederlands elftal als de laatste vertegenwoordigers van hun generatie.

Sneijder en Huntelaar zagen de afgelopen jaren Rafael van der Vaart (109 interlands), Dirk Kuyt (104), Robin van Persie (101), John Heitinga (87) en Nigel de Jong (81) afhaken. Bovendien ontbreekt Arjen Robben in de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland door een blessure. "Zo gaat dat, het is een normaal proces", reageert de 32-jarige Huntelaar tegen OnsOranje.
"Daar hebben we het vanmiddag nog over gehad samen", vertelt Sneijder. "Maar het is zoals het is. Er is nieuw talent bijgekomen. Dat moet nu één collectief gaan worden richting het WK 2018." Daar sluit Huntelaar zich bij aan. "Er moet een basis zijn waar we vanuit verder gaan werken naar de toekomst." Sneijder hoopt de komende jaren nog van waarde te zijn voor Oranje. "Voorlopig ben ik nog niet kapot te krijgen", aldus de 31-jarige Utrechter.
Share.

Laat een reactie achter