Schaars naar Brazilië: ”Natuurlijk hoop ik”

0

De stap naar PSV heeft de kansen voor Stijn Schaars op het WK in Brazilië aanzienlijk vergroot. Eenmaal terug in Nederland ziet bondscoach Louis van Gaal hem weer staan en dat leidde het afgelopen halfjaar tot drie interlands.

In 2010 behoorde Schaars ook tot de WK-selectie, maar kwam toen geen minuut in actie. deze zomer lonkt weer een unieke kans op deelname aan het eindtoernooi en de dertigjarige middenvelder heeft daar zijn zinnen op gezet. "Natuurlijk hoop ik mee te gaan naar Brazilië", aldus Schaars, die ook op het EK van 2012 geen minuten maakte.

 

"Eerst was ik een tijd uit beeld en dacht ik dat het klaar was, maar ik ben er toch weer bij gekomen door mijn goede spel bij PSV", vervolgt hij in De Telegraaf. "Dan denk je wel even: misschien zit er nog een WK in. Dat wordt steeds reëler."

 

"Het is aan mij om te zorgen dat ik door goed te spelen bij PSV in beeld blijf. Bij het Nederlands elftal is de individuele kwaliteit nog groter dan bij PSV en moet ik nog meer in dienst van anderen spelen, maar dat ligt mij ook goed", aldus Schaars. 

Share.

Laat een reactie achter