Schaars heeft alle vertrouwen in ’t WK

0

Stijn Schaars heeft ook na de verloren wedstrijd van vorige week tegen Frankrijk nog alle hoop op een goed WK. De middenvelder van PSV en Oranje laat weten dat het ‘allemaal niet zo zorgelijk is als het lijkt’.

Schaars was woensdag in Parijs de invaller van Kevin Strootman, die geblesseerd het veld moest verlaten. Naast de vreselijke blessure van Kevin Strootman, die maandag te horen kreeg dat hij het WK zal moeten missen, geeft Schaars aan dat vooral de inbreng van Robben een groot verschil had kunnen maken.

 

"Het scheelt gewoon enorm of Robben meedoet", stelde Schaars. "Met hem op het veld, durft een tegenstander al veel minder en speelt automatisch tien meter verder naar achteren. Komt bij dat Jeremain Lens er niet bij was en de bondscoach wat wilde uitproberen."

 

De international heeft dan ook nog alle vertrouwen in een goed WK. Daar zorgen bijvoorbeeld de interland tegen Colombia (0-0 met tien man) en de aanwezigheid van Louis van Gaal voor. "Ik heb Van Gaal ook bij AZ meegemaakt. Hij heeft een duidelijk plan." 

 

Share.

Laat een reactie achter