Sambashirts Heineken nagenoeg uitverkocht

0

De Heineken Sambashirts zijn nagenoeg uitverkocht. Supermarkten verkochten in twee weken meer dan een half miljoen kratten Heineken bier waarbij het Oranje gadget gratis verkrijgbaar was.

Marco van Houwelingen, Chief Oranje Officer (COO) van Heineken: “De Oranjekoorts begint nu echt toe te slaan. De fan die nog een actie krat in de supermarkt vindt, heeft geluk want er is nagenoeg geen Sambashirt meer te krijgen in Nederland. Ik had erop gehoopt, maar het is echt te gek dat ons Oranje gadget zo hard gaat. Deze zomer dansen, juichen en springen een half miljoen fans in het Sambashirt om zo te laten zien én horen dat we allemaal voor Oranje zijn!”

 

Fans kunnen met de #sambaselfie actie laten zien hoe zij de Oranjekoorts vieren door op social media een foto te delen. De meest originele en leuke inzendingen maken de komende weken kans op tickets naar Oranje.

 

Komende dagen bezoeken Heineken medewerkers honderden horecagelegenheden in het land om deze helemaal in Oranjekoorts stijl aan te kleden. De ondernemers ontvangen ook Sambashirts om deze aan personeel en gasten uit te delen.

 

HUP-ORA-NJE! blikken

De Heineken Sambashirts zijn bijna uitverkocht, maar vanaf deze week zijn de speciale HUP-ORA-NJE! blikken (33cl) verkrijgbaar. De komende twee weken staat de eerste editie, het HUP-blik in de schappen, daarna volgen de ORA-blikken en over een maand maken de NJE!-blikken deze reeks Oranjekoorts-blikken compleet. De limited edition blikken zijn te koop bij de supermarkt en slijterij.

Share.

Laat een reactie achter