Ronaldo gaat afvallen voor het WK

0

Na veertien jaar Europa zag Ronaldo zich door blessureleed genoodzaakt terug te keren naar Brazilië. Daar vergaat het hem bij Corinthians alles behalve slecht.

Ondanks zijn duidelijk overgewicht staat de teller van de enige echte Ronaldo op 19 goals in 25 duels, terwijl hij met de club al een titel en beker gewonnen heeft. Er rest Ronaldo slechts nog een doel: het WK van volgend jaar in Zuid-Afrikan halen. 

"Mocht ik in de schoenen van Dunga staan, zou ik mezelf momenteel niet oproepen", aldus Ronaldo. "Maar ik weet wel dat ik een enorme inspanning ga leveren. Misschien wel de grootste uit mijn carrière. Ik ga er alles aan doen om er in Zuid-Afrika bij te zijn. Vooral de eerste maanden van 2010 zullen belangrijk worden. Corinthians viert zijn honderdjarig bestaan en we spelen mee voor de hoogste prijzen in de competitie en de Libertadores Cup."

"Ik geef toe dat ik nu nog te dik ben. Maar nu op televisie lijk ik ook meteen drie kilo zwaarder. Momenteel zijn er vijf camera’s op mij gericht. Dat maakt dus in totaal vijftien kilo", lachte Ronaldo.

Share.

Laat een reactie achter