Roberto Carlos biedt zich aan bij Real

0

Roberto Carlos heeft zich bij wijze van grap aangeboden bij Real Madrid om van januari tot juni gratis deel uit te maken van de selectie van trainer Manuel Pellegrini. De Braziliaan is zeer enthousiast over het nieuwe Real Madrid.

Natuurlijk moet het aanbod met een paar korrels zout worden genomen, maar de in Madrid nog steeds zeer populaire linksback is nog wel topfit. Hij heeft zijn contract bij Fenerbahce niet meer verlengt en is dus in december transfervrij. ‘Ik zal in december vertrekken bij Fenerbahce en kan dan een half jaar bijspringen bij Real. De terugkeer van Florentino Perez maakt natuurlijk alles weer anders. Ik voel me een Madrileen en ik zou het mooi vinden om terug te keren.’

Misschien wil de 36-jarige Roberto Carlos op deze manier ook weer in aanmerking komen voor een plaats in de nationale ploeg. De linksback die beroemd werd vanwege zijn ventieltrap speelde van 1996 tot 2007 bij Real en won drie keer de Champions League en vier landstitels met de club. Bij een eventuele terugkeer wordt hij meteen een concurrent voor Royston Drenthe.

Share.

Laat een reactie achter