Robben niet in de basis

0

Bondscoach Bert van Marwijk overweegt voor de wedstrijd van Nederland tegen Kameroen, donderdag in Kaapstad, toch enkele wijzigingen door te voeren. Oranje is al geplaatst voor de volgende ronde.

”Misschien dat ik één of twee van de jongens die al een gele kaart hebben niet laat spelen”, zei de bondscoach. ”Ik moet daar nog eens goed over nadenken.”

Robin van Persie, Gregory van der Wiel en Nigel de Jong hebben al een keer geel gekregen. Krijgen ze er nog één, dan ontbreken ze in de achtste finales.

Eerder al gaf Van Marwijk aan dat Van Persie vrijwel zeker wel speelt. Van der Wiel en De Jong komen mogelijk wel voor verandering in aanmerking. In dat geval komen Khalid Boulahrouz en Demy de Zeeuw op hun plaats.

Pas op de dag van de wedstrijd beslist Van Marwijk of Arjen Robben speelklaar is. ”Mogelijk behoort hij tegen Kameroen tot de wedstrijdselectie”, zei de bondscoach.

Vermoedelijke Opstelling: Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Mathijsen en Van Bronckhorst; Van Bommel en De Zeeuw; Kuijt, Sneijder en Van der Vaart; Van Persie

Share.

Laat een reactie achter