Robben: Een spierscheuring was beter geweest

0

Arjen Robben maakt zich nog altijd zorgen over zijn nog onbekende blessure. Al weken kampt de spelen met pijn waardoor hij maandag de training van Oranje moest laten schieten.

Wat het probleem is, is nog onbekend. Daardoor liet Robben weten aan Algemeen Dagblad dat hij liever een spierscheuring heeft. ”Dan weet ik tenminste waar in aan toe ben en kan mij worden verzekerd dat ik na zes weken weer op het veld mag staan. Nu is er alleen maar onduidelijkheid waar in veel minder mee kan. Het gaat echt niet goed en het is vooral vervelend dat ik niets weet en niets kan doen,” aldus de buitenspeler van Oranje en Bayern München.

 

Maandag trainde Robben niet mee in de aanloop naar de twee EK-kwalificatiewedstrijden Moldavië en Zweden. Zaterdag speelde de aanvaller wel voor zijn ploeg in Duitsland. In het Bundesliga-duel met Hoffenheim mocht hij invallen in de tweede helft. ”Dat had ik denk ik beter niet kunnen doen. Ik had heel veel last. Teruggaan naar München heeft ook geen zin, dat maak het vervelend.”

 

”Ik hoop tegen Moldavië en Zweden minuten te kunnen maken, maar dat is moeilijk te zeggen. Het kan dat ik zomaar speel, maar wanneer dat is en wat het juiste punt is om me in te zetten is onduidelijk.”

 

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter