Robben: ”DVD’tje mee naar Duitsland”

0

Arjen Robben was de man van de wedstrijd tijdens het oefenduel van Oranje tegen Engeland. In misschien wel de prachtigste voetbaltempel van de wereld schitterde de linksbuiten weer als vanouds. ”Ik neem zeker een DVD’tje mee.”

Arjen Robben besliste met twee karakteristieke doelpunten de wedstrijd tegen Engeland (2-3). ”Natuurlijk doet die negatieve publiciteit me wat. Het is niet altijd even prettig. Als ik slecht speel, mag er kritiek zijn, maar er is in Duitsland gewoon een persoonlijke oorlog gevoerd door twee kranten,” vertelt Robben.

 

”De afgelopen tijd ging het allemaal nét niet. Als het de komende tijd nét wel wordt, dan zal alles er ineens heel anders uit gaan zien. Na die verschrikkelijke blessure kan ik wedstrijden als deze er goed bij hebben,” liet Robben weten na zijn avontuurtje bij Oranje. ”Het voelt goed om weer terug te zijn. Ik heb veel plezier gehad met de jongens de afgelopen dagen. Tijdens de rust vertelde ik de trainer dat het een genot is om hier te mogen zijn. Vervolgens scoor ik twee doelpunten en dat maakt de avond dan compleet.”

 

Robben keert dus met een goed gevoel terug naar München. ”Ik denk dat ze daar allemaal Duitsland – Frankrijk hebben zitten kijken. Ik neem wel een DVD’tje mee naar Duitsland, maar ik moet wel netjes blijven en gewoon mijn ‘ding’ blijven doen op het veld.”

Share.

Laat een reactie achter