Redknapp: ”Scholes meenemen naar het EK”.

0

Als het aan Harry Redknapp ligt speelt Scholes deze zomer voor Engeland mee om de Europese titel in Polen en Oekraïne. De op het oog ideale bondscoach is een fan van de middenvelder van Manchester United.

Na het ontslag van Capello zit Engeland zonder bonscoach. Redknapp wordt gezien als ideale opvolger, maar hij wil voorlopig nog niets weten van een vertrek bij Tottenham. Toch weet hij wel wat hij als eerste zou doen bij zijn aanstelling als coach: ”Ik zal Paul Scholes bij de selectie voegen. Wees eens eerlijk, iedereen wil deze man toch zien spelen komende zomer op het EK?”.

 

”Ik vergelijk hem met die fantastische Spanjaarden Iniesta en Xavi. Hij leidt geen balverlies en speelt fantastisch. Engeland heeft echte mannen nodig in de ploeg. Ook vind ik Frank Lampard een topspeler die zeker nog niet afgeschreven mag worden. Voor Steven Gerrard geldt hetzelfde. We hebben zeer goede spelers met specifieke kwaliteiten voor op het middenveld”, aldus de coach van Tottenham Hotspur.

 

Of hij nou bondscoach wordt of niet, er zal een nieuwe aanvoerder gekozen moeten worden. De Engelse bond nam de band van John Terry af. ”Het is jammer, maar er zijn zeker meer kandidaten voor de aanvoerdersband. Steven Gerrard zal een goede zijn en ook Scott Parker is iemand waar ik voor zou kunnen kiezen”.

Share.

Laat een reactie achter