Real Madrid gaat mee in de strijd om Ribéry

0

Het leek er even op dat Real Madrid niet meer rekende op de komst van Franck Ribery. “Xabi Alonso is onze laatste belangrijke aanwinst”, zei voorzitter Florentino Perez. Niets is minder waar. Real Madrid maakt zich klaar om het strijdtoneel te betreden.

Franck Ribéry doet er alles aan om zich onmogelijk te maken bij Bayern München. Hij slaat de richtlijnen van de trainer en het bestuur in de wind. Het doel: een transfer bekomen. Nu het einde van de eerste transferperiode in zicht komt (31 augustus) lijken Real Madrid en Ribéry zich klaar te maken voor een slotoffensief.

De speler kwam met Frankrijk in actie, tegen de zin van trainer Louis van Gaal. Ribéry zit bij Bayern München in de lappenmand, meespelen in een interland is blijkbaar geen probleem. Niet alleen de speler voert de druk op. Real Madrid bereidt een bod voor: een mooie geldsom en twee spelers in ruil. Bayern München mag kiezen uit Rafael Van der Vaart, Wesley Sneijder en Arjen Robben. Volgens Marca en As gaat het om 30 miljoen euro cash geld.

Bayern München zal nog even moeten wachten op een officieel bod. Real Madrid kreeg twee maanden geleden te horen dat Ribéry voor geen geld van de wereld mocht vertrekken.

Share.

Laat een reactie achter