Populairste oranje artikelen tijdens het WK!

0

Met het WK voetbal in aantocht leek het leuk om eens te onderzoeken welke oranje artikelen onmisbaar zijn tijdens het aanmoedigen van Onze Helden. In het grote YourSurprise WK onderzoek vroegen we mensen daarom hoe zij het aanstaande WK gaan vieren.

Het onderzoek van YourSurprise leverde interessante conclusies op:
 
Oranje onverminderd populair
Alhoewel de verwachtingen over de prestaties tijdens het WK volgens de peilingen niet al te hooggespannen zijn, blijkt uit het WK onderzoek van YourSurprise dat we ons nationale elftal toch trouw blijven supporten. Maar liefst driekwart van de ondervraagden geeft aan hoe dan ook oranje artikelen in huis te halen.
 
Geen grote budgetten
Het bedrag dat mensen gemiddeld uitgeven om helemaal in de WK-sfeer te komen, loopt nogal uiteen. Verreweg het grootste deel (86%) besteedt in ieder geval niet meer dan €20,-. Ongeveer de helft daarvan houdt het zelfs onder de €10,-. Het vieren van het WK voetbal mag dus over het algemeen niet al te veel in de centen lopen.
 
Oranje kleding met stip op nummer 1
Het budget dat men vrijmaakt voor de aanschaf van oranje artikelen wordt het liefst besteed aan kleding: meer dan de helft van de respondenten haalt bijvoorbeeld een oranje shirt, trui of schort in huis. Dit zijn ook de artikelen die men het liefst cadeau zou willen krijgen van een ander. De oranje accessoires (pruiken, brillen, hoeden, etc.) en de oranje versieringen (vlaggetjes, spandoeken, stickers, enz.) gaan bijna gelijk op en eindigen op plaats 2 en 3 met respectievelijk 34% en 33% van de stemmen. Het versieren van het gezicht is beduidend minder populair dit WK: maar 17% van de respondenten geeft aan een doosje schmink aan te zullen schaffen.
 
Personalisatie met naam meest gewild 
Een gepersonaliseerd oranje artikel zien vrijwel alle respondenten wel zitten. Daarbij lijkt het hen het leukst (66%) om er een naam op te kunnen zetten. Een foto vindt men blijkbaar minder aantrekkelijk, want dat is maar door 17% als favoriete optie geselecteerd. De minst populaire personalisatiewijze is een logo, dat leek maar 5% van de respondenten een goed idee.
 
 
Heb jij zelf alles al in huis om Oranje optimaal aan te kunnen moedigen? Of ben je op zoek naar een leuk WK voetbal cadeau voor een ander? Wij hebben al onze oranje artikelen op een speciale pagina gezet. Hier zit vast en zeker jouw favoriete oranje artikel bij. Prettige wedstrijd!
 
 
Mok Voetbal  
 
 
Share.

Laat een reactie achter