Pearce bondscoach Engeland tijdens EK?

0

Stuart Pearce, momenteel interim-bondscoach bij het nationale team van Engeland, aast op een vaste aanstelling bij ‘The Three Lions’. Na het opstappen van Fabio Capello ziet Pearce zijn kans als bondscoach.

Pearce liet aan de Engelse bond weten geen nee te zeggen tegen een eventuele aanstelling als bondscoach van het Engelse team tijdens het EK van dit jaar in Polen en Oekraïne. ”Als de bond dat aan me vraagt stap ik er deze zomer met alle plezier in”, aldus de interim-bondscoach van Engeland.

 

Donderdag maakt Pearce zijn definitieve selectie bekend voor het oefeninterland tegen Nederland, volgende week woensdag. Engeland zal het moeten doen zonder voormalig aanvoerder John Terry. De verdediger moet afzeggen vanwege een blessure, die volgens de medische staf van Chelsea wel zeven weken kan duren.

 

Onlangs werd Terry zijn aanvoerdersband afgenomen en op dit moment is er door Pearce nog geen nieuwe aanvoerder aangewezen: ”Ik kies een aanvoerder op het moment dat ik eruit ben. Bij de eerste training zal ik kijken hoe de spelers op elkaar reageren. Vervolgens zal ik laten weten wie de band krijgt”.

 

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter