Opstelling Nederland – Ecuador 17 mei

0

Bekijk hier de opstelling van Oranje in de oefenwedstrijd tegen Ecuador, één van de deelnemers op het WK van 2014. Nederland zal voor het eerst in een 5-3-2-formatie gaan spelen, met Kongolo en Janmaat als twee buitenste verdedigers.

Bondscoach Louis van Gaal zal geen beroep doen op de jonge talenten Tonny Vilhena, Karim Rekik, Jean-Paul Boëtius en Quincy Promes, aangezien zij tijdelijk aansluiten bij de selectie van Jong Oranje. voor Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Jermain Lens, Nigel de Jong en Arjen Robben zit het clubseizoen er nog niet op, waardoor zij nog niet tot de selectie behoren van Oranje.

 

Op basis van een trainingsvorm kan worden geconcludeerd dat Terence Kongolo links achterin staat tegen Ecuador, het middenveld wordt gevormd door Jordy Clasie, Daley Blind en Georginio Wijnaldum. Voorin speelt Memphis Depay naast Robin van Persie, de PSV’er is in die rol de vervanger van Arjen Robben. Met Jonathan de Guzman, Ron Vlaar, Patrick van Aanholt en Paul Verhaegh zitten slechts vier veldspelers op de bank. 

 

 

 

 

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal tegen Ecuador:

 

Cillessen

 

Kongolo – Martins Indi – Veltman – De Vrij – Janmaat

 

Clasie – Blind – Wijnaldum

 

Depay – Van Persie 

Share.

Laat een reactie achter