Opstelling Nederland – Chili

0

Bekijk hier de opstelling van Nederland tegen Chili. Nederland speelt met opnieuw een 5-3-2-formatie, met Dirk Kuyt op de plek van Daley Blind! Lens krijgt een basisplaats met Robben in de voorste linie.

BEKIJK HIER DE SAMENVATTING VAN NEDERLAND – CHILI 

 

 

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

 

WEDSTRIJDNIEUWS:

 

– Het Nederland elftal zal naar alle waarschijnlijkheid starten met een 5-3-2-formatie. Door de absenties van Bruno Martins Indi (nog niet hersteld van een lichte hersenschudding) en Robin van Persie (geschorst na twee keer geel) zal Oranje met Dirk Kuyt op een linksback-positie spelen en met Lens en Robben in aanvalslinie van de opstelling van Nederland.

 

– Wijnaldum neemt de plek van Jonathan de Guzman over op het middenveld. Wijnaldum wordt erkozen boven de middenvelder van Swansea City, die in de voorgaande twee wedstrijden geen sterke indruk maakte.

 

–  Chili kan niet beschikken over één van de steunpilaren van het elftal: Arturo Vidal. De speler heeft nog steeds last van een knieblessure en staat bovendien op scherp door een eerder gekregen gele kaart. FC Twente-speler Felipe Gutiérrez zal waarschijnlijk zijn plek overnemen op het middenveld.

 

BEKIJK HIER DE SAMENVATTING VAN NEDERLAND – CHILI  

Share.

Laat een reactie achter