Nog steeds kaarten beschikbaar voor EK

0

Nog steeds zijn niet alle kaarten uitverkocht voor de groepswedstrijden van het Nederlands Elftal. Voor alle drie de wedstrijden zijn nog kaarten te bestellen, terwijl de deadline 2 maart is.

Voor het treffen met Duitsland zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar, maar voor de groepswedstrijden met Portugal en Denemarken zijn nog bijna tweeduizend kaarten te verkrijgen. De KNVB kreeg per wedstrijd zesduizend kaarten om te verkopen, maar het ziet ernaar uit dat deze niet allemaal verkocht gaan worden. Voor een eventuele kwartfinale van Oranje zijn wel alle kaarten uitverkocht.

 

Voor de halve finale en de finale zijn zo’n vierduizend en 6500 kaarten verkocht. Deze kaarten worden pas verstrekt als Oranje ook daadwerkelijk deze ronde weet te halen. De KNVB heeft al laten weten dat de kaarten voor de groepsfase uiterlijk 2 maart nog gekocht kunnen worden. Of de KNVB het voor elkaar krijgt om al deze lege stoelen in 3 dagen vol te krijgen lijkt onwaarschijnlijk. Nederland speelt alle drie de groepswedstrijden in het Oekraïnse Charkov.

 

 

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline – EK

Share.

Laat een reactie achter