Nog 100 dagen tot het WK!

0

Nog exact 100 dagen totdat het Wereldkampioenschap in Brazilië zal beginnen. Sepp Blatter, de voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, liet weten dat alles onder controle is in aanloop naar het WK.

Vooral rondom de bouw of renovatie van de WK-stadions zullen zich nog wat problemen voordoen, maar volgens de president van de FIFA kan niets een succesvol WK in de weg staan: "Honderd dagen, er is nog een lange weg te gaan. Als er nog veel problemen zouden zijn, dan zou het een korte weg zijn, maar alle problemen zijn onder controle. Over honderd dagen zal het exceptionele toernooi op een buitengewoon goede manier van start gaan. Brazilië, het voetballand bij uitstek, zal het toernooi met open armen ontvangen", weet Blatter.

 

De 77-jarige FIFA-voorzitter denkt dat het een toernooi met een zeer hoog niveau wordt: "De Brazilianen hopen dat Brazilië het einde van het toernooi zal halen, maar er zijn 31 landen die erop gebrand zijn om te voorkomen dat Brazilië in de finale zal komen te staan. Het wordt een toernooi met een immens hoog niveau", aldus Blatter, die hamert op fair-play, discipline en respect.

Share.

Laat een reactie achter