Nieuwe stunt Bavaria-Jurkjes: de HolánDress

0

Van DutchyDress in 2010 naar V-Dress in 2012, Bavaria scoorde een hoop publiciteit met de zogenaamde Bavaria-jurkjes. Ook op dit eindtoernooi introduceert het biermerk weer een nieuw ontwerp: De HolánDress.

Voor het ontwerp van de HolánDress is Bavaria in zee gegaan met Pedro Lourenço (1990). Hij heeft onder andere samengewerkt met een aantal grote internationale artiesten als Lady Gaga, Gisele Bündchen en Karoline Kurkova.

 

Bavaria presenteerde donderdag de nieuwe jurk, waarmee de Brabantse brouwe opnieuw de aandacht op zich vestigt. Het speciale aan deze ‘editie’ is dat het oranje jurkje in een handomdraai om te toveren is tot een uitbundig Braziliaans feestmodel. Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht dit toe:

 

"We hebben natuurlijk een mooie traditie neergezet met het Bavaria-jurkje en daarbij zoeken we altijd naar een verrassende combinatie. Nederland en Brazilië hebben nogal wat tegenstellingen als het om feesten en om mode gaat."  

 

Het gezicht van de nieuwe Bavaria-jurk is Luisa Moraes. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe de jurk gedragen zal moeten worden. Vanaf 19 mei is de HolánDress verkrijgbaar in de supermarkt.

Share.

Laat een reactie achter