Messi is er klaar mee!

0

Lionel Messi voetbalt enkel en alleen voor zichzelf en zijn teamgenoten bij de nationale ploeg van Argentinië. De vedette van FC Barcelona is klaar met het Argentijnse publiek.

Messi heeft sinds jaar en dag een haat-liefdeverhouding met zijn landgenoten, die hem niet als een échte Argentijn beschouwen vanwege zijn overstap op jonge leeftijd naar FC Barcelona. "Mensen praten om het praten. Ze weten niks", steekt de 28-jarige aanvaller van wal tegenover TyC Sports.
 
Messi lijkt er klaar mee na het WK in Brazilië, waarin hij zijn land naar de finale tegen Duitsland leidde. "Ze blijven me bekritiseren vanwege mijn optredens in het nationale elftal. En daarom zeg ik: fuck you. We zijn tot de finale gekomen. Ik vind het zelf ook jammer dat we niet gewonnen hebben."
 
De opvallend uitgesproken Argentijn weigert nog langer het Argentijnse volkslied mee te zingen. "Ze zeggen dat ik niet hard genoeg werk en ongeïnteresseerd ben. Dat is niet zo. Daarom ben ik bewust gestopt met het zingen van het volkslied. Het is een belachelijk lied. Ik heb er nooit van gehouden."
Share.

Laat een reactie achter