Maradona is Sint Palermo heel dankbaar

0

Diego Maradona weet dat hij vannacht door de gong is gered. De verlossende treffer van Martin Palermo in de wedstrijd tegen de traditionele angsttegenstander Peru heeft enkele fantomen verjaagd. Maar nu wacht nog een duel in Montevideo, waar de vonken van

‘Ik ben Sint Palermo heel dankbaar. Hij is een heilige voor mijn ploeg,’ liet Maradona weten. Maradona haalde Palermo voor deze gelegenheid na acht jaar terug bij de nationale ploeg en werd dus cash uitbetaald door de spits, die in 2000 historie schreef door met twee treffers binnen de eerste vijf minuten Boca Juniors aan de wereldtitel te helpen tegen Real Madrid. Deze treffer hoort zeker in het rijtje historische hoogtepunten van de spits, die in Buenos Aires al een levende legende is.

 

‘Het was natuurlijk verschrikkelijk spannend en ik had liever met vijf goals verschil gewonnen maar deze treffer zal ons een extra stimulans geven voor de laatste wedstrijd in Montevideo,’ aldus Maradona, die zelf het speelveld pas verliet na een buikschuiver.

Share.

Laat een reactie achter