Maradona heft WK-selectie zo god als rond

0

De Argentijnse bondscoach Diego Maradona heeft gisteren op een Argentijnse radiozender bekendgemaakt dat hij al zeker is van 20 namen in zijn selectie van 23 spelers voor het komende Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.

Op het lijstje van Maradona staan onder andere de namen van toppers zoals Lionel Messi (FC Barcelona) en Carlos Tevez (Manchester City). Voor het laatste plaatsje in de aanval wordt het kiezen tussen Diego Milito (Inter Milaan) en Martin Palermo (Boca Juniors). Ook zijn schoonzoon Sergio ‘Kun’ Agüero (Atletico Madrid) zou op een selectie mogen rekenen.
 
Argentinië heeft een quasi onuitputtelijke voorraad goede voetballers voorhanden en Maradona vindt het dan ook moeilijk om daaruit 23 spelers te kiezen.
 
"In Argentinië hebben we veel goede spelers en vooral erg goede aanvallers. Spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, maar ze moeten fysiek 100 percent in orde zijn want alles speelt zich in een maand tijd af", besloot de levende voetballegende toch ietwat mysterieus.

Share.

Laat een reactie achter