Maradona heeft maling aan Russische media

0

Diego Maradona heeft dinsdag tientallen journalisten voor niets laten wachten in een hotel in Moskou.

Het internationale mediagezelschap was naar het centrum van de Russische hoofdstad getogen voor een persconferentie van de Argentijnse bondscoach, die woensdag met zijn elftal een oefenwedstrijd speelt tegen het Rusland van Guus Hiddink. Maradona had echter geen zin om de journalisten te woord te staan.

De Russische voetbalbond had de persconferentie met Maradona aangekondigd op de website. De bond verklaarde over een officiële bevestiging van de Argentijnen te beschikken. Een woordvoerder van de Argentijnse bond beweerde echter van niets te weten. ,,Ze hebben ons niets verteld”, zei Andres Ventura, de begeleider van Maradona bij ontmoetingen met de pers.

De journalisten kregen van Maradona ook geen toestemming om bij de training in het Lokomotiv Stadion aanwezig te zijn, zelfs niet de gebruikelijke eerste vijftien minuten. Maradona is toch al niet gelukkig met de trip naar Rusland, omdat hij vreest voor blessures in de aanloop naar het belangrijke WK-kwalificatieduel volgende maand tegen aartsrivaal Brazilië.

Share.

Laat een reactie achter