Maradona bang voor blessures

0

Bondscoach Maradona heeft besloten om Juan Sebastian Veron, Carlos Tevez en Martin Demichelis niet mee te nemen naar Moskou.

Daar werkt Argentinië woensdag een oefeninterland af tegen Rusland. Met de belangrijke WK-kwalificatieduels met Brazilië in het vooruitzicht (5 september) wil Maradona geen risico’s nemen met de licht geblesseerden.

Maradona is nog steeds niet gerust in een goede afloop van de WK-kwalificaties. "Het zou voor ons een ramp zijn wanneer enkele spelers geblesseerd raken", aldus ‘Pluisje’, "Dat zou Brazilië gewoon veel meer kansen tegen ons geven. Daarom wil ik echt geen enkel risico nemen."

Argentinië is nog altijd niet zeker van het WK in Zuid-Afrika. De Zuid-Amerikaanse ploeg staat in haar kwalificatiegroep op een vierde plaats. Brazilië staat aan de leiding, gevolgd door Chili en Paraguay. Ecuador staat op een vijfde plaats met slechts twee punten achterstand op Argentinië. De eerste vier ploeg gaan rechtstreeks naar het WK, maar er moeten wel nog vier duels afgewerkt worden.

Share.

Laat een reactie achter