Maradona: ‘Alleen excuses aan vrouwen’

0

Diego Maradona biedt zijn verontschuldigingen aan voor zijn seksitische uitlatingen van eerder deze week. ‘Pluisje’ liet zich na de bevrijdende overwinning op Uruguay, waardoor Argentinië zich plaatste voor het WK, verbaal gaan.

"Degenen die zich aangesproken voelen, mogen dat doen. Aan degenen die zich gekwetst voelen, bied ik mijn verontschuldigingen aan. Het spijt me", vertelde Maradona in het radioprogramma van Victor Hugo Morales.

"Maar eigenlijk hoef ik mij niet te verontschuldingen, want het was een opluchting", waaraan de bondscoach toevoegde: "Ik bied mijn verontschuldigingen alleen aan de vrouwen aan."

Tijdens de persconferentie liet ‘Pluisje’ zich niet van zijn beste kant zien. "Jullie kunnen eraan zuigen en eraan blijven zuigen", sprak de geïrriteerde bondscoach.

De FIFA had vrijdag al aangekondigd een onderzoek te starten naar de uitlatingen van Maradona. Volgens de Spaanse krant AS kan dit onderzoek voor een maximale schorsing van vijf duels zorgen.

Hij moet zich voor de tuchtcommissie verantwoorden, liet FIFA-voorzitter Sepp Blatter eerder al weten. "We hebben geen andere keuze dan het commitee in te schakelen."

Share.

Laat een reactie achter