last minute-transfers van het buitenland.

0

De slotdag van de transfermarkt is aangebroken. Teams die op het laatste moment nog spelers kopen en verkopen. Lees hier de resultaten.

Joe Cole

De 29-jarige middenvelder vertrekt op huurbasis naar Lille na maar 1 seizoen bij Liverpool gespeeld te hebben. Het is nog niet bekend of hij ook verkocht wordt aan de Franse club.

 

Pedro León

Getafe huurt vleugelaanvaller Pedro León van Real Madrid. De 24-jarige rechtsbuiten zal tevens voor een bedrag van zes miljoen euro kunnen worden overgenomen van de club uit Madrid.

 

Christian Poulsen

De Deense middenvelder van Liverpool speelt volgend jaar bij Evian-TG, de promovendus van de Franse competitie. Woensdagmiddag zal de Deen gepresenteerd worden in Frankrijk bij Evian, die op dit moment op een veertiende plaats staat met 5 punten.

 

Aleksandr Hleb

Hleb keert in dienst van VFL Wolfsburg terug in de Bundesliga. De dertigjarige middenvelder, die officieel nog tot volgende zomer onder contract staat bij Barcelona, doorstond de medische keuring en rond de overgang naar de ploeg van trainer Felix Magath spoedig af.

 

Eljero Elia

De internationalheeft zijn gewenste transfer te pakken. De 24-jarige international maakt voor negen miljoen euro de overstap van Hamburger SV naar Juventus. Hij zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2015.

 

 

Joel Campbell

Arsenal verhuurt Joel Campbell voor één seizoen aan het Franse Lorient. Het negentienjarige Costa Ricaanse talent kreeg in Engeland geen werkvergunning en moet zodoende ervaring op doen bij een buitenlandse club. Ook Lille en PSV hadden interesse in de talentvolle spits.

 

 

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline

Share.

Laat een reactie achter