Kuyt weer terug bij Oranje?

0

Met zijn drie doelpunten tegen SC Heerenveen afgelopen weekend (2-5) is de Feyenoord-aanvaller Dirk Kuyt weer voorpaginanieuws in de maandagkranten. In één van zijn vele interviews werd hem gevraagd of hij oren heeft naar een terugkeer in Oranje..

Kuyt noemt de uitschakeling van Oranje verschrikkelijk. "Het is heel pijnlijk, ik heb met de meeste jongens tien jaar gevoetbald. En dan voel je de pijn met ze mee, het is verschrikkelijk. We hebben anderhalf jaar geleden met zijn allen nog succes gehaald en nu lukt het niet", zegt de Feyenoorder in gesprek met de NOS.
 
Het eerstvolgende eindtoernooi is nu erg ver weg voor het Nederlands elftal. Het WK van 2018 in Rusland is de eerste kans en Kuyt zou dan bijna 38 jaar oud zijn. De interlandcarrière van de routinier lijkt dan ook definitief voorbij. Toch wil hij zijn eigen afscheid nog niet regisseren. "Als de ploeg mij op het veld nodig heeft, dan kom ik en help ik waar ik kan. Dat is de afgelopen periode niet nodig geweest, het zij zo. Ik baal met iedereen mee dat we er niet bij zijn, want ik had het die jongens gegund."
Share.

Laat een reactie achter